12V 40W LED Solar Street Light 12 timer arbeidstid

Produktdetaljer

12V 40W LED Solar Street Light 12 timer arbeidstid

Vi har mer enn 15 års erfaring med å utvikle LED-soldrevet gatebelysningssystem. Vi tilbyr 40W LED Solar Powered Outdoor Street Lighting System for parkeringsplass som oppfyller standardbelysningskravene for flere offentlige områder, som for eksempel parkeringsplasser, samtidig som kostnadene ved installasjon av standardgitterdrevne lys unngås.

Hovedtilbehør av LED Solar powered street lighting saystem :

Hovedparameter:

40W Solar Street Light spesifikasjon


Led lampe strøm

40w / bridgelux chips

Lys Effektivitet

100 lm / w

Materiale av lampehus

Die-støping Aluminium

Solpanel

Mono / Poly krystallinsk silikon 160w * 1PC

Solar batteri

DC12V 150Ah gelbatteri

Controller

DC12V / 24V10A Lysstyring og tidskontroll

Lyktestolpe

7m høyde, varmgalvanisering, pulverbelegg

Fargetemperatur

3000K-5700k

Arbeidstemperatur

-40 ℃ - + 50 ℃

Garanti

3 år

* De utendørs solgadebelysningene, Belysningstimer: 10-12 timer / natt og 3-4 backup regnfulle dager

Solar Panel Beskrivelse:

1. Vi kunne sikre konverteringseffektiviteten til solcellepanelet med høyeffektiv polykrystallinske eller mono-celler og legge til aluminiumramme, temperert glass.
2. 3 års garanti, ikke mindre enn 90% av standard utgangseffekt er innen 10 år, 80% av standard utgangseffekt er innen 25 år

Solenergi prinsipp:
Som kjent, når sollysen slår på solpanelet, vil den bli overført til batteriet gjennom kontrolleren, solenergien blir forandret til strøm og lagres i batteriet om dagen, den elektriske energien vil bli overført til ledet lampen Gjennom kontrolleren igjen. Lampen er slått på og lyser om natten. (som vist nedenfor)

Innenfor de verdenskjente Solar Powered Street Lights-produsentene og entreprenørene i Kina, er YAHUA en pålitelig leverandør som har et stort 12v 40w ledet solgade lys 12 timer arbeidstid prosjektet pågående. Med produkter til salgs, kan du engros Solar Powered Street Lights av god design til lav pris og lav pris fra fabrikken.

Forespørsel