LED Street Light Replacement

Med den raske utviklingen av LED-belysning og energibesparende utslippsreduksjonsbakgrunn, blir flere og flere byer erstattet av LED-belysningsprodukter, gatelysene ut av forretningsmuligheter begynte å forme, forventes at antall globale gatelamper i 2025 vil nå 350 millioner lys. Nylig, hvilke byer har åpnet LED-lys for å installere prosjektet?

Montreal, Canada, vil 132 000 gatelys bli forvandlet til LED-lys

Det er rapportert at Montreal, Canada, den kommunale regjeringen vil være sine 132.000 gate lamper i LED-produkter, lyskilden for å ta en beslutning.

Montreal City har planer om å erstatte glødelamper til billigere, mer energieffektive LED-belysningsprodukter (4000K). Imidlertid, med tanke på høy fargetemperatur kan det medføre helseproblemer, motsatte byen folk dette. Mange mennesker liker Toronto og Chicago 3000K lyskilde produkter.

Montreal Mayor sa at til tross for den kommunale regjeringen har ennå ikke truffet en beslutning, men nå gi opp 4000K stemmen er høy. Det er rapportert at når bruk av hvilke fargetemperaturbaserte produkter, kan Montreal være storstilt prosjektbudgivning.