LED High Bay Industrial Lamp Installasjon bør være oppmerksom på hva problemet?

Utvalgt høy kvalitet LED høy bay industriell lampe, så hvordan installeres for å oppnå de ønskede resultatene? Installasjonen av lamper er også oppmerksom på.

1. fordelingen   av belysning. Rimelig plassering for installasjonsbelysning, for å oppnå en rimelig fordeling av lys, vises ikke mørke områder. Fordeling av god belysning kan få folk til å føle plass, lyse, ingen tretthet, komfortabelt arbeidsmiljø. Hvor konstruksjonsområdet skal være en rimelig fordeling av LED-gruvelamper og -alternativer.

   2. LED- industri I bruk av installasjonen, bør vi være oppmerksom på at det ikke skal være noen linjer på feil måte, fordi den interne brikken eller et antall skall, inkludert noen av lampesignalet, er i samsvar med skritt til .

3. Når du installerer LED høy høy bay lampe, må vi først være oppmerksom på at elektrikeren må holde sertifikater, slik at du kan unngå skade på denne lampen, før installasjonen må også sjekke om integriteten til hele lampen ikke kan normal installasjonen, mangelen på en del er ikke mulig. Og brannfarlige gjenstander så langt som mulig for å opprettholde en viss avstand fra installasjonen, eller det vil bli noen eksplosjon, eller effekten kan ikke brukes normalt.

4. Installasjonen er også ferdig på stedet for å sjekke om det ikke er noen lysdioder, bør belysningen sikre belysningskrav.

5. I installasjonen av LED- industrien bør lyset være forsiktig, ikke vises kaos kaste fenomen, noe som resulterer i skade på lampen. I strengt samsvar med produsentens installasjonsanvisning for å implementere.