Hvordan skille mellom LED flomlys og LED Spotlights?


Noen ganger møter vi LED flom lys og LED spotlight to forskjellige enheter. Så hva er forskjellen mellom dem? Se følgende beskrivelse:

LEDET spot lys, også kjent som Spotlight, Spotlys, Spotlight, etc., hovedsakelig brukt for arkitektonisk belysning, og kommersielle plass belysning, dekorative komponenter av de tyngre, utseende av en runde også firkantet, fordi generelt må vurdere årsakene til varme, så formen og tradisjonelle støpt lys eller det er noen forskjeller.

LED flom lys funksjoner:

LED lys er brukt i markedet er i utgangspunktet valg av 3030 lampe perler å erstatte 1W imitasjon lumen struktur av høyeffekts LED (hver LED-komponentene vil bli gjort med en høy virkningsgrad PMMA-linse, dens viktigste funksjon er sekundær fordelingen LED lys, dvs sekundære optikk) er det noen selskaper på grunn av god varmebehandling teknologi , og valgte 3W eller enda høyere Strømlampe. Passer for store anledninger, belysning, belysning og andre bygninger.

Hva annet trenger å ta hensyn til søkelyset?

1 høy renhetsgrad aluminium reflektor, mest nøyaktige strålen, best refleksjon effekt.

2, symmetrisk begrense vinkelen, vidvinkel og asymmetriske lys distribusjonssystem.

3, bak åpen-type erstatning pærer, enkelt vedlikehold.

4, lamper er utstyrt med en kalibrering plate å lette justering av bestråling vinkel.

LEDET prosjektering lys gjennom kontrollen for innebygd micro-chip, i små tekniske programmer, ingen kontroller kan brukes å oppnå graderingen, hoppe, farge blinkende, tilfeldig blinkende, vekslende graderinger og andre dynamiske effekter, kan også DMX styre, for å oppnå jakter, skanning og andre effekter. I dag, de viktigste programmet nettstedene er om disse: enkelt bygning, historiske bygninger, utvendig belysning, bygningen utvendig lys gjennom belysning, interiør belysning, grønne landskapet belysning, billboard belysning, medisinsk og kulturelle fasiliteter belysning, dansehaller og andre underholdningssteder belysning og så videre.

Det er best å belyse objekter jevnt i alle retninger fra et bestemt punkt, og bruke den til å sammenligne pærer og lys. Flomlys kan plasseres hvor som helst i scenen. For eksempel kan den plasseres utenfor kameraet eller i objektet. Det er vanlig å bruke mange forskjellige farger av flomlys i en scene. Disse flomlys kan projiseres mørkt og blandet på modellen. På grunn av det brede utvalget av flomlys, flomlys er lett forutsigbar og har mange hjelpeutstyr bruker, som å plassere lyskaster like en overflaten av objektet, å produsere en lys.

Det bør bemerkes at lyskaster ikke kan opprettes for mye, ellers gjengivelser vises kjedelig og stive. Derfor, i vanlig gjengivelser produsert, betal mer oppmerksomhet til belysning parametere og oppsett effekter på hele scenen til effekten av lys og mer erfaring, master belysning med kompetanse.

Flomlys funksjoner:

Flomlys belyse objekter jevnt i alle retninger fra et bestemt tidspunkt, og det er best å bruke pærer og lys for analogi. Flomlys kan plasseres hvor som helst i scenen. For eksempel kan den plasseres utenfor kameraet eller i objektet. Det er vanlig å bruke mange forskjellige farger av flomlys i en scene. Disse flomlys kan projiseres mørkt og blandet på modellen. På grunn av det brede utvalget av flomlys, flomlys er lett forutsigbar og har mange hjelpeutstyr bruker, som å plassere lyskaster like en overflaten av objektet, å produsere en lys.

LED flom lys og forskjellen mellom flomlys

Forskjellen mellom flomlys og spotlights reflekteres ikke i de visuelle effektene av belysning, flomlys og flomlys i bruk av forholdsregler er også annerledes. Flomlys og spotlights forskjellen er at flomlys ikke kan opprettes for mye, så den visuelle effekten vises flatt og kjedelig, i produksjonen av mer oppmerksomhet å oppleve parameterne belysning og effekter av hele scenen lyseffekter. Spotlights må ta hensyn til: den mest nøyaktige strålen, høy renhetsgrad aluminium reflektor, beste refleksjon, symmetrisk smale vinkel, vidvinkel og asymmetriske lysfordeling system, støpt lys lamper er utstyrt med en skala plate for enkel justering bestråling vinkel.

Flomlys og spotlights forskjellen mellom ytelse bestråling området mellom to, søkelyset er også kjent som projeksjon lamper, Spotlight, Spotlight, etc., hovedsakelig brukt for arkitektonisk belysning og reklamen mellomrom belysning, design dekorasjon seksuell komponenten tyngre, i modellering flere typer stiler. Flomlys er en kan i alle retninger i alle retninger med belysning poenget lyskilde, fjellkjeden bestråling kan justeres, standard flomlys kan brukes til å lyse opp hele scenen.