Hvordan oppnå dimme LED-gatebelysning?

Dimming LED street Lighting

Som en konstant strømkilde kan LED dimmes iboende. "Strømmen som strømmer gjennom LED-lampens perler bestemmer lysets utgang." Deres lysstyrke kan justeres ved å kontrollere strømningsstrømmen til laget av halvledermateriale festet til underlaget.

LED liker ikke den tradisjonelle lyskilden, dimming og vil ikke påvirke LED-lysets effektivitet og levetid. Faktisk kan dimming redusere driftstemperaturen, og dermed forlenget levetiden til lysdioden.
I tillegg er lysdioden for lysdioder bredere enn for kompaktlysrør og høytrykkslampe. Sammenliknet med den kompakte fluorescerende lampen fra 10% til 30% av dimmen (data fra American Electrical Manufacturers Association NEMA), høy intensitetsutladningslampe 30% til 60% av dimmen (data fra US Lighting Product Information Engineering NLPIP), LED-dimming kan gjøres for å oppnå full belastning under 1%.

Enhver LED-enhet, hvis du vil lage en ny lyskilde eller LED-belysning, trenger en stasjon for å oppnå dimming. Fordi LEDene er lavspente DC-kilder, krever lysdioder en elektronisk driver for å konvertere vekselstrøm til brukbar og justerbar likestrøm. Disse stasjonene er delt inn i to dimmermoduser. I pulsbreddemodulasjonsmodusen (PWM) -modusen slås strømmen gjennom lysdioden av med meget høy frekvens, "vanligvis flere tusen ganger per sekund", og strømmen gjennom lysdioden er lik gjeldende gjennomsnitt i LED-bryteren . Redusering av LED-en på tid kan redusere gjennomsnittsstrømmen eller den effektive strømmen, og dermed redusere lysstyrken til lysdioden.
PWM og CCR har sine egne fordeler og ulemper. PWM-applikasjonen er mer omfattende, lysdempingsområdet er bredere, kan gjøre lysutgang på 1% eller mindre, og uavhengig av lysdioden i nominell strøm, maksimal strøm eller null nåværende arbeid, kan unngår fargeblekkfenomen. Fordi PWM-dimming bruker raskt og slått på, krever det mer sofistikerte og dyrere elektroniske enheter for å generere nok høyfrekvente pulser for å forhindre flimring av det menneskelige øye.
CCR-dimming er mer effektiv og enkel fordi den krever en mye enklere og billigere kjøreenhet. I motsetning til PWM produserer CCR ikke elektromagnetisk interferens forårsaket av høyfrekvente omkobling av EMI. I tillegg tillater CCR at stasjonen skal plasseres lenger bort fra lyskilden, noe som er fordelaktig for å erstatte lyskilden med lysdioder eller for kompakte armaturer med begrenset indre plass. Imidlertid er CCR ikke egnet for applikasjoner der dimlysbehovet er mindre enn 10%. "I svært lave strømforhold kan lysdioden ikke fungere skikkelig, lysutgangen er ikke stabil.