Fra Rio OL Sports belysning utviklingen

Fra Rio OL Sport belysning utviklingen

Rio OL kom til en slutt, og selv om det er fortsatt mindre enn tilfredsstillende. Fra sport belysning, kan man se noen utviklingen.

1 metall metallhalid er fortsatt det største Olympiastadionet i Rio

Ifølge ufullstendig statistikk, mer enn 70% av Rio Olympiastadion fortsatt bruke billige, kostnadseffektiv metall metallhalid lampe, og metall metallhalid lamp-teknologi er modne, stabile, hovedkilden er OL-arenaer.

2, LED belysning søknad om idrettsplass

LED belysning er en ny favoritt sport. Ifølge ufullstendig statistikk er minst det mer enn 2000 sett med LED-belysning i alle typer arenaer arenaer, sport LED belysning teknologi rask utvikling.

LED stadion belysninger fremtidige retning av utvikling.

3, midlertidige belysningen for store multi-Sports

Store spill steder for å bruke store mengder, i tillegg til permanent bygninger, men må også bruke vedtekt sentre og andre større plass satt opp midlertidig arenaer, og noen også må bruke lav kvalitet arenaer. Tidligere passende belysningsløsningen er å bruke en midlertidig møtested belysning, som kan brukes til å forbedre belysning supplerende belysning standard lavnivå arenaer for å møte kravene i OL. Supplerende belysning er en form for midlertidige belysning systemer

LED-belysning er derfor den fremtidige retningen av utvikling! Venture å forutse at neste OL i Tokyo vil ha halv stadion feltet med LED-belysning.