Solar Led street lys installasjonsmetoden


1). etter at polakkene er installert, begynner kabling alle komponenter (solcellepanel, batteri, lyskilder) til kontrolleren. (Se koblingsskjemaet bestemt kontroller)

2). først lystråd direkte koblet til batteriet wire, se lyskilden lyser, kan du finne lys kilden til positive og negative (positive og negative lyskilden er ikke tilkoblet når lyskilden ikke vil skade lyset kilden kan være trygg på at testen lyset), og deretter positiv lyskilde kabelen koblet til kontrolleren på tilsvarende røde lysikonet , negative lyskilden koblet til kontrolleren ikonet på tilsvarende svart lyspæren.

3). multimeter DC spenning fil ut batteriet ut av positive og negative, positiv batteri kabelen koblet til kontrolleren på batteriikonet tilsvarer den røde linjen, negative batteri kabelen koblet til batteri-kontrolleren har en tilsvarende svart linje.

4) undersøker den positive og negative Polen på solcellepanel DC spenningen i multimeter. Koble den positive ledningen av solcellepanel til den tilsvarende røde linjen av solcellepanel på kontrolleren. Koble den negative ledningen solcellepanel til kontrolleren er et solpanel tilsvarer den svarte linjen.

5). Kontroller fabrikken har vært feilsøking en fint program og intelligent lyssystem tid, ledninger trenger ikke feilsøke kontrolleren, kontrolleren automatisk inn driftstilstand.

6). Merk: Skru når batteriboksen installert, samt vanntett threading pipe, vanntett threading rør i Polen base til 20 cm over bakken for å sikre at den regnfulle dager for flom over polakkene vil ikke oversvømme vann til batteriboksen. I tillegg kan ikke installasjonsstedet å unngå hindringer å blokkere solcellepaneler, slik at solcellepaneler ikke kan kontakte prøven lades.