LED Street lighting: energi effektivitet, sikkerhet og en attraktiv urbane landskap

LED Street lighting: energi effektivitet, sikkerhet og en attraktiv urbane landskap

Moderne LED gatebelysning sparer betydelige nivåer av energi og kostnader kan forbedre urbane sikkerhet, aktiverer en tiltalende atmosfære verdt å leve i og reduserer bærekraftig CO2-utslipp. Som et investeringsprosjekt er det derfor oppnå positive byutvikling raskere enn andre modernisering prosjekter. Kommunene har en rekke forskjellige finansiering og subsidie-programmer tilgjengelig.

Ifølge en fersk undersøkelse anslås tekniske delstaten gatelys av 51% av kommunene som trenger oppgradering. Dette passer for forskjellige andre europeiske land. I forrige rehabilitering prosjekter kunne Yahua belysning spare opptil 85% av belysning kostnader på grunn av bruk av energieffektive LED-belysning og intelligent lys styringssystemer, samtidig oppnå en forbedring i kvaliteten på lyset.

sitt datterselskap Siteco gi en komplett portefølje av høy effektivitet, intelligent LED løsninger for moderne, energieffektive og holdbar urbane belysning. For distrikt kommuner i alle størrelser å utforme en fremtid verdt å leve for sine innbyggere i en energisparende, trygg, tiltalende og nettverk måte.