LED street lys erstatning tradisjon LED veibelysning

Globale klimakonferanse COP21 konferansen i Paris, Frankrike, Philips utgitt en rapport på belysning, LED belysning LED street lys erstatning tradisjon LED veibelysning vil bringe en enestående storskala energieffektivitet på verdensbasis.

Studere andquot; LED-hvitt Revolutionandquot; at erstattes alle fremtidige belysning med LED lys, og en stor hjelp i å redusere utslippene av karbondioksid ca 1400 i 2030 å redusere millioner tonn (megatonn), tilsvarende lagre 272 milliarder euro (tilsvarer ca RMB 1.9262 billioner yuan).

Alene belysning strømforbruk utgjorde 19% av globale strømforbruket, og tilsvarer 6% av de globale karbonutslipp. Derfor bruke en betydelig global energi som LED-belysningsteknologien vil kunne gå langt for å redusere karbonutslipp.

Men dette tilfellet må plukke opp tempoet, Philips anslås for å vokse som befolkningseksplosjon, urbanisering akselerere og forbedre livskvaliteten, sammenlignet med 2006, i 2030, vil kreve ytterligere 35% av belysning behov. I 2006 er også opprinnelige Philips clarion ringe å minne ansiktsløftning når energisparende lamper. Siden den gangen er belysningen viktig for å redusere karbonutslipp grunn.

The Climate Group har lenge vært i markedsføringen av bruken av LED-lys, fordi dette er en av de raskeste og mest effektive metoden. Det kan ikke bare redusere karbonutslipp, men også spare store summer. Philips anslår at alle utendørs belysning i LED ansiktsløftning vil hindre 110 millioner tonn karbondioksid i atmosfæren, og i 2030 lagre 21 milliarder euro (tilsvarer ca 148.7 milliarder yuan).

Men dette er ansiktsløftning regjeringer å fremme politikk og avslutte mekanisme for laveste strømforbruk og ikke-konvensjonelle energisparende lamper viktig, i tillegg for å oppmuntre finansielle institusjoner til å finansiere slike programmer er også viktig.

Samtidig er førsteklasses kommunikasjon med allmennheten ikke bare belysning energisparende funksjoner er også svært viktig. Moderne belysningsløsninger som LED lampe kan hjelpe lage en mer attraktiv, mer egnet for bruk i byen og skape et mer attraktive og dynamiske bomiljø.