Grønn energi Solar street lys har vært mye brukt

I todayand #39; s store byene, om du spaserer på veien ruten, eller gå til turistattraksjoner eller gå til fabrikken å arbeide, kan du nå være sett overalt ny type solenergi lys.Solenergi street lyshar vært mye brukt. Sammenlignet med forrige konvensjonelle gaten belysning, gatebelysningen uten strømforsyning, det er bruk av solar-drevet, betaler ikke noen elektrisitet, i tillegg har det også følgende funksjoner:

1, energisparing og miljø-beskyttelse, med kontinuerlig utvikling av ny energi og bruk av solenergi som en ny type klimavennlige energi er mye brukt. Det ikke krever noen machine-stasjon, bruker ubegrenset energien i naturen. Denne fordelen er bruken av solceller, solenergi lagring batteri basert på photovoltaic solenergi til elektrisk energi, denne energien er avledet fra naturen, uten begrensninger, produserer ikke noen forurensning, energisparing og miljø.

2, trygg og praktisk, solenergi lys bare bruke likestrøm, uten å legge kabler, installasjonen er relativt enkel; like ikke måten makt gatelys, bygging av overhead ledninger grave i bakken, lys fyret laget av stål kvalitet, overflate sprayet med plast, solceller er bruk av spesielle anti-tyveri skruer, så sikkerheten ytelse er bra, det ikke produserer noen ulykke.

3, lang levetid, lave kostnader, solenergi street lys bruker høy LED-lys, høyteknologi, brukes i lade- og utladingssykluser kontrolleren og tilbehør er også fra internasjonale merker, intelligent design, garanti for kvalitet, så itand #39; s lang relativt livet; på grunn av denne gaten er bruk av solenergi, uten strøm, ikke trenger å legge kabler, kostnaden er relativt lav, mindre investeringer, bare en investering, de kan ha nytte av langsiktig.